torsdag den 10. oktober 2013

NY BOGUDGIVELSE PÅ VEJ!
Sådan cirka kommer bagsideteksten på vores nye bog "Sammenspil med QR-koder" af Peter Mikkelsen og Ken Dolva til at lyde (bogen udkommer til foråret):

I en tid hvor der stadig stilles større krav til musiklæreren i form af større klasser, mindre tid og samtidig implementering af IT i undervisningen, kommer her en ny og motiverende metode, der tager højde for ovenstående krav til musikundervisningen. 
Metoden gør brug af QR-koder der skannes med smartphones og tablets og fører eleven direkte til instruktionsvideoer med de forskellige musikalske roller. Rollerne indlæres i små grupper via disse selvinstruerende videoer, som er lavet af bogens to forfattere, hvorefter sammenspillet kan begynde. 
Materialet indeholder numre som er oppe i tiden og kan anvendes til mellemtrin, de større klasser, efterskoler og gymnasier. Sammenspilsnumrene er I Havana af Tommy Hovgaard Nielsen, Endeløst af Ramus Walter, DJ-Blues af Panama og Ahr Der med MCEinar.
PS! Når bogen udkommer vil der også være fremadrettet være mulighed for online at købe andre sammenspilsnumre enkeltvis på Dansk Sangs hjemmeside, som indeholder QR-koder med adgang til selvinstruerende videomateriale.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar